Skip to main content
Kto: Kadry (HR), Administrator, Właściciel.

Strona osoby

Kliknij osobę na liście Osoby, aby otworzyć jej stronę. Znajdziesz tam:

Dezaktywuj osobę

Dezaktywuj osobę, która odchodzi z organizacji albo nie powinna już mieć dostępu.
1

Otwórz osobę

Kliknij osobę na liście Osoby.
2

Dezaktywuj

Kliknij Dezaktywuj i potwierdź.
Wynik: osoba traci dostęp do Tivero. Jej dane, wnioski i salda pozostają bez zmian. W płatnym planie osoba dezaktywowana nie jest liczona jako opłacane miejsce.
Nie można dezaktywować jedynego właściciela przestrzeni. Najpierw przekaż własność innej osobie.

Przywróć osobę

Otwórz osobę ze statusem Dezaktywowany i kliknij Przywróć. Jeśli przywrócenie zwiększy liczbę opłacanych miejsc, Tivero poprosi o potwierdzenie kosztu.

Rola dostępu

Rolę zmieniasz w oknie edycji osoby. Zobacz Role i uprawnienia.

Powiązane artykuły